Αδιανόητες Αυξήσεις!


Απίστευτη και εντελώς ακατανόητη αύξηση στο σύνολο σχεδόν των τελών του Κοιμητηρίου Κόκκινου Μύλου φέρνει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στη Δημοτική Επιτροπή η δημοτική αρχή Τομπούλογλου. Μεταξύ άλλων αυξάνεται κατά 235€ (37%) το συνολικό κόστος ταφής στην κατηγορία πολυτελείας, 105€ (38%) στη ζώνη Β, κατά 25% η φύλαξη σε μεταλλικές οστεοθήκες, από 30€ σε 50€ η φύλαξη σε ψυγείο (67%), ενώ οι παρατάσεις ταφής γίνονται πλέον απλησίαστες και φτάνουν σε αύξηση σε ορισμένες περιπτώσεις άνω του 80%.

Σε μία εποχή που όλα ακριβαίνουν και που επιπλέον έχει μειωθεί αισθητά ο αριθμός των κηδειών εξαιτίας της καύσης νεκρών, η δημοτική αρχή Τομπούλογλου επιβάλλει εντελώς αψυχολόγητα ένα πολύ βαρύ χαράτσι σε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες του νεκροταφείου. Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικοί πίνακες με τα υπάρχοντα τέλη που εφαρμόστηκαν επί δημαρχίας Γιάννη Βούρου και δίπλα τα τέλη που προτείνει η παράταξη Τομπούλογλου.



















Όπως γίνεται αντιληπτό, η διοίκηση Τομπούλογλου δεν αφήνει σχεδόν τίποτα όρθιο στα τέλη του νεκροταφείου, καταδικάζοντας με μαθηματική ακρίβεια τα έσοδα της συγκεκριμένης υπηρεσίας, διότι πολύ απλά κανείς δεν θα έχει τα χρήματα να κηδέψει το νεκρό του στον Κόκκινο Μύλο.

Δεν έχουν περάσει ούτε 15 ημέρες από την ανάληψη καθηκόντων της δημοτικής αρχής Τομπούλογλου και έχει ήδη ξεκινήσει να δείχνει το ανελέητο πρόσωπό της απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Ένα μόνο πράγμα θα πούμε: ΝΤΡΟΠΗ!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις